Σαν παραμύθι…

Ένα σχόλιο αναγνώστη / αναγνώστριας,  πάνω στο κείμενο για την Παλιά  Λαχαναγορά Αγρινίου. Το παραθέτουμε ακριβώς όπως το έγραψε…σαν παραμύθι.


όσοι έχουν ζήσει τη λαχαναγορά στις μέρες που έσφυζε απο ζωή το παραπάνω κείμενο του παροξυσμου σιγουρα θα τους συγκινήσει και θα τους φέρει στο μυαλό αξέχαστες αληθινές στιγμές…αλλά και όσοι δεν προλάβανε αυτό το κτήριο που φιλοξένησε μια άλλη πλευρα ανθρώπων του αγρινίου,που θέλανε να εκφραστούν,να αντιδράσουν,να πουν τη γνώμη τους,να προτίνουν,έξω απο μαγαζιά,μακριά απο σπόνσορες και εξουσιαστικές διαδικασίες…σίγουρα αυτό το κείμενο-ιστορία του παροξυσμου για την παλια λαχαναγορα που θα μπορούσε να ήταν και σαν παραμύθι(ευτυχως δεν ήταν…το ζήσαμε) θα τους βάλεί για τα καλά στο νόημα για το τι εστί παλιά λαχαναγορά…τώρα απλά περιμένουμε να δούμε τη λαχαναγορά με το νέο της ντύσιμο, και αγωνιούμε αν θα μας αναγνωρισει και θα μας κλείσει το μάτι με το που θα περάσουμε απο μπροστά της…..

2 thoughts on “Σαν παραμύθι…”

  1. Paidia polu wraio to site kai eidika to arxeio me tis afises!Episis to sabbato tha akousw sigoura tin ekpompi Ixoi tis Mitropolis sto Radiourgia fm.
    H alluleggui to oplo twn lawn 
    Polemo ston polemo twn suntiritikwn kai twn dogmatismwn

  2. Συνέλευση 800 και πλέον ελληνικών, κυπριακών blogs, ειδησεογραφικά portals και μμεξαπάτησης ελληνικά, κυπριακά και ξένα
    http://synelefsi.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *