Για το “κυνήγι μαγισσών” των ημερών μας

Τις τελευταίες μέρες, βλέπουμε το κράτος και την ελληνική αστυνομία να διαπομπεύουν -δημοσιεύοντας φωτογραφίες- γυναίκες  που βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV. Γυναίκες, που στα πρόσωπα και στα σώματά τους φαίνονται σημάδια από τη βία των ανδρών είτε πορνό-πελατών, είτε μπάτσων. Γιατί οι γυναίκες αυτές συνελήφθησαν και κρατούνται κατηγορούμενες για κακουργήματα: βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα, παράβασης του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών. Ότι δηλαδή εν γνώση τους  μετέδιδαν τον ιό.

 

Οι πρακτικές αυτές  είναι ίδιες με αυτές του καψίματος γυναικών στην πυρά τoυ μεσαίωνα.. Στην πυρά για παραδειγματισμό. Στη πυρά  για να "καθαρίσει" το κέντρο της Αθήνας… Για να μας δείξουν Χρυσοχοίδης και Λοβέρδος ότι τελούν κοινωνικό έργο και να κάνουν τους έλληνες να νιώσουν ασφαλείς.Για να τα βάλουν άλλη μια φορά με τους μετανάστες και μετανάστριες, τις γυναίκες, τους τοξικομανείς, τους μιαρούς δηλαδή για την εξουσία.

 

Δε μίλησαν όμως ούτε για τους νταβάδες, τον εξαναγκασμό και τη βία σωματική και ψυχολογική που βιώνουν καθημερινά οι εκδιδόμενες γυναίκες ούτε για τα δίκτυα πορνείας που λειτουργούν σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές σε πολλά επίπεδα: είσοδο στη χώρα, χαρτιά, εγκατάσταση, άδειες και προστασία μαγαζιών.


Και φυσικά δε μίλησαν για τους έλληνες πορνοπελάτες… που συντηρούν όλο αυτό το κύκλωμα της γυναικείας εκμετάλλευσης και της καταναγκαστικής πορνείας. Που καθημερινά εκτονώνονται στα σώματα γυναικών, πελάτες που πληρώνουν παραπάνω για να έχουν επαφή χωρίς προφυλακτικό, εξαναγκάζουν την εκδιδόμενη, θύμα trafficking ή όχι, να το δεχθεί χωρίς προφυλάξεις..Για την "αγία ελληνική οικογένεια", για τον άντρακλα, τον φαντάρο, τον χωριάτη, τον παντρεμένο που μπαινοβγαίνει  στα μπουρδέλα και βιάζει.


 Πορνοπελάτες, μπάτσοι ,Λοβέρδε, νταβατζήδες

να θυμάστε ότι ο εχθρός είστε εσείς..

One thought on “Για το “κυνήγι μαγισσών” των ημερών μας”

  1. (αυτό που νομίζεις ότι κατεβαίνει ο "χωριάτης" απο την επαρχία στη  αθήνα για να γαμήσει να το κοιτάξεις.φταίω εγώ μετά να σε πω κοινωνικό ρατσιστή;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *