ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΛΑ.Ο.Σ  ΦΑΣΙΣΤΕΣ  ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Την Τρίτη 04/09/2007  στις 04:00 περίπου έγινε επίθεση φασιστών του ΛΑ.Ο.Σ σε συντρόφους σε κεντρικό σημείο του Αγρινίου. Μετά από ολιγόλεπτη συμπλοκή ένας σύντροφος τραυματίστηκε σοβαρότατα στο πρόσωπο από σπασμένο τασάκι, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως όπλο από μέλος της φασιστοσυμμορίας. Αργότερα και λόγω της σοβαρότητας του χτυπήματος μεταφέρθηκε στην εντατική σε νοσοκομείο της Πάτρας, με κίνδυνο να χάσει το μάτι του. Επιπλέον, μία μέρα πριν το περιστατικό κάποιοι από αυτούς ρώταγαν σε μαγαζιά όπου συχνάζει νεολαία για τα ονόματα συντρόφων και εκτόξευσαν απειλές για αυτούς.

Οι τραμπούκοι του ΛΑ.Ο. Σ  δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να συνεχίζουν τη μακροχρόνια θλιβερή διαδρομή των φασιστών προκάτοχών τους και των συνοδοιπόρων τους παρακρατικών και μη, που μπαινοβγαίνουν με άνεση στις γραμμές του κόμματος τους. Η λαϊκίστικη δημαγωγία τους απέναντι στα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία από την επίθεση του κράτους και του κεφαλαίου στα πλαίσια της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης είναι βαθιά αντιδραστική και αντικοινωνική όπως και κάθε δημαγωγία. Είναι χαρακτηριστικές οι θέσεις τους απέναντι στους μετανάστες (να οδηγηθούν στα ξερονήσια), η συκοφάντηση και πρακτορολογία απέναντι στους ταξικούς – κοινωνικούς αγώνες, κινήματα και αγωνιστές, ο εθνικισμός- φασισμός που κρύβεται πίσω από τα παραληρήματα του υπερπατριωτισμού και τις θεωρίες συνομωσίας απέναντι στα λεγόμενα εθνικά θέματα. Το αυγό του φιδιού έχει εκκολαφτεί και το φίδι σέρνεται ανάμεσά μας, χύνοντας  το δηλητήριο του προσπαθώντας ταυτόχρονα να αναρριχηθεί στα έδρανα της βουλής.

Αν η δημοκρατία του κεφαλαίου ανέχεται, ενθαρρύνει και χρησιμοποιεί τις διάφορες φασιστικές ομάδες και κόμματα ανάλογα με τα συμφέροντά της, όπως έχει κάνει στο παρελθόν, είμαστε αποφασισμένοι να ακολουθήσουμε άλλο δρόμο συντρίβοντας κάθε φασιστική φωλιά, αποκαλύπτοντας στους καταπιεσμένους- εκμεταλλευόμενους το αποτρόπαιο πρόσωπο του φασισμού, άσχετα με το προσωπείο που φορούν οι εκάστοτε εκπρόσωποι του.

Οι ντόπιοι ομοτράπεζοι του Λεπέν εκτός από γελοίοι είναι και επικίνδυνοι.

ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ- ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ-ΣΤΡΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *