Ενημέρωση από το διήμερο εκδηλώσεων αλληλεγγύης στο Αγρίνιο

Την Τρίτη 22/12 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση – παρέμβαση με μικροφωνική στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου. Στην συγκέντρωση, έγινε ενημέρωση για την υπόθεση του αναρχικού Ρεσάλτο και διαβάστηκαν κείμενα, ενώ υπήρχε πανώ που έγραφε “Αλληλεγγύη στους διωκόμενους του Ρεσάλτο και της κατάληψης του Δημαρχείου Κερατσινίου. Ενάντια στο Σοσιαλισμό της Βαρβαρότητας” Η συγκέντρωση διήρκησε περίπου τρεις ώρες.


Την επόμενη μέρα, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση / συναυλία οικονομικής ενίσχυσης στους διωκόμενος στην Πανεπιστημιακή σχολή με την συμμετοχή των συγκροτημάτων Μαύρα Πρόβατα, ΕΚΜ, σαρδαNaplm Death και Αντιστροφή Μέτρηση από Πάτρα και Αμόκ από Αγρίνιο. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ενημέρωση από σύντροφους για την εισβολή ΜΑΤ στον Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο στα Γιάννινα, καθώς και ενημέρωση για τα γεγονότα στο Ρεσάλτο και την κατάληψη στο Δημαρχείο.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε για τις εγγυήσεις είναι 371 ευρώ


Η συγκέντρωση και η εκδήλωση / συναυλία καλέστηκαν από την Συνέλευση αναρχικών / αντιεξουσιαστών / τριών και αλληλέγγυων ΑγρινίουΑφίσες και πανώ από το χώρο της εκδήλωσης στην Πανεπιστημιακή σχόλη

Πανώ Αλληλεγγύης


Πανώ2πανώ3πανώ4Αφίσες


Από το χώρο της συναυλίας

Διαπιστώσεις και δηλώσεις άρνησης από το χώρο της εκδήλωσης

Διαπίστωση1


Διαπίστωση2


Δήλωση άρνησης


Leave a Reply

Your email address will not be published.

css.php