Αυτή η κοινωνία βρωμάει ρατσισμό ως το μεδούλι

Επιχείρηση σκούπα και καταστροφή των προσφυγικών παραπηγμάτων στην Ηγουμενίτσα


Στις 5 τα ξημερώματα  οργανώθηκε και εκτελέστηκε σχέδιο μαζικής επίθεσης κατά των προσφύγων σε καταυλισμούς αυτοσχέδιους στην Ηγουμενίτσα. Εγινάν μαζικές συλλήψεις και καταστροφή των προσφυγικών παραπηγμάτων. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη ,τοπικοί ΄΄άρχοντες΄΄ ,δημοσιογράφοι, αστυνομία και ντόπιοι Ηγουμενιτσιώτες έκαναν πράξη την δέσμευσή τους για μια ΄΄ανθρώπινη΄΄ και ΄΄καθαρή΄΄ Ηγουμενίτσα. Παρόμοια πρακτική  με αυτή της  κατεδάφισης και του εμπρησμού του προσφυγικού καταυλισμού στην Πάτρα το καλοκαίρι του 2009. Αυτή ήταν η κορύφωση της κατασταλτικής μανίας του κράτους μετά από μια περίοδο συνεχούς αποκλεισμού των μεταναστών ακόμα και από την εύρεση τροφής, συνεχείς συλλήψεις, βασανισμούς, απόπειρες δολοφονίας από φασίστες και λάσπη από ΜΜΕ.

Τώρα μπορούν οι ντόπιοι δημοσιογραφίσκοι να καύχιουνται το τέλος του καταυλισμού στην Ηγουμενίτσα 

http://892fm.blogspot.com/2011/06/blog-post_09.html


και ότι επιτέλους είναι ασφαλείς …

http://892fm.blogspot.com/2011/06/blog-post_3180.html


Θα μας βρείτε απέναντί σας..

Απέναντι στον κοινωνικό αποκλεισμό, την ξενοφοβία και την ρατσιστική βία, προτάσσουμε την αλληλεγγύη ως συνιστώσα του αγώνα των μεταναστών για αξιοπρέπεια και χειραφέτηση. Μια αλληλεγγύη, που αποτελώντας μια βαθμίδα προς συνεύρεση και σύμπραξη, στρέφεται ενάντια σε κάθε είδος ρατσισμό από όπου και αν αυτός πηγάζει ή προέρχεται.

Κοινοί αγώνες ντόπιων και μεταναστών

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΣΥΝΟΡΑ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ


Παραθέτουμε και μια ενημέρωση συντρόφων από την Ηγουμενίτσα

 Στις 5 μισή το πρωί έγινε το ντου των μπάτσων στον καταυλισμό των μεταναστών στην Ηγουμενίτσα. Έγιναν συλλήψεις ενώ κάποιοι μετανάστες έχουν κρυφτεί στο δύσβατο μέρος του βουνού προς την κορυφή του. Τα ματ μαζί με τους ασφαλίτες έχουν αποκλείσει γύρω γύρω το βουνό ώστε να αναγκάσουν τους μετανάστες λόγω δίψας να παραδοθούν. Συγχρόνως συνεργεία του δήμου καταστρέφουν και φορτώνουν τον καταυλισμό σε φορτηγά. Οι μετανάστες φταίνε που ο δήμος Φιλιατών είναι χρεωμένος 3 εκατομμύρια. ευρώ από τζόγο Οι μετανάστες φταίνε που ο δήμος Ηγουμενίτσας είναι χρεωμένος 8 εκατομμύρια. ευρώ από λαμογιές Οι μετανάστες φταίνε που πρώην δήμαρχος κόβει 7 χιλιάδες ευρώ σε μπουζουξίδικο 'τα αστέρια' στη λουλουδού με τιμολόγιο του δήμου ενώ είναι ο ίδιος που έχει φάει 100.00 ευρώγια το παγοδρόμιο που δεν έγινε ποτέ. Οι μετανάστες φταίνε που ο Καλαμάς νεκρώνεται από εργοστάσια λιπασμάτων ενώ τα προϊόντα του κάμπου είναι καρκινογόνα από το μολυσμένο νερό. Οι μετανάστες φταίνε για τη συγκέντρωση βαρέων μετάλλων στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας δημιουργώντας μια καρκινογόνα βόμβα δίπλα στη πόλη. Οι μετανάστες φταίνε για τη κατασκευή καρκινο-χυτά στο Καρβουνάρι και τις αρπαχτές από τη κατασκευή τους κράτους, εργολάβων και δήμου Ηγουμενίτσας. Οι μετανάστες φταίνε για τα αίσχη που γίνονται στο δέλτα του Καλαμά που χτίζονται παράνομα και ψαρεύουν παράνομα. Οι μετανάστες φταίνε για τις δουλειές στο τελωνείο του λιμενικού με εμπόριο παράνομων τσιγάρων χρυσαφικών κολόνιες κτλ ενώ ο πρώην προϊστάμενος του τελωνείου γνωστό κομματόσκυλο και τσιράκι του Μπέζα, κυκλοφορεί ελεύθερος με τις αρπαχτές του έχοντας 14 ακίνητα, 2 αυτοκίνητα και αμέτρητα μετρητά στη τράπεζα. Και επειδή για όλα φταίνε οι μετανάστες οι μπάτσοι πήραν τη δικαιοσύνη στα χέρια τους δολοφονώντας τον Αριβάν, ξυλοφορτώνοντας συνέχεια μετανάστες, ρίχνοντας χημικά στο βουνό, φυλακίζοντας ανήλικα παιδιά στα κολαστήρια-κρατητήρια του λιμενικού, με υπόγεια κολαστήρια σαν αυτό της Παραμυθιάς πάντα σε συνεργασία με τον πρεζάκια ρουφιάνο του ράδιο Ηγουμενίτσα, του διευθυντή του νοσοκομείου και του κέντρου υγείας και τα κομματόσκυλα ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ και τα τρία γνωστά τσιράκια της χρυσής αυγής. Κατά τ'άλλα η τουριστική περίοδος σας μάρανε, γαμώ τη δημοκρατία σας ,γαμώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *